January 1, 2010

Happy New Year To All!!




Model berjaya
2009 :

Best sangat sebab :
  • Dapat my Dr, sambil menyelam minum air pegi Jogja honeymoon skali hehe





  • Aiman sambut his 1st birthday bash on June 2009

  • Ramai kengkawan aku yang dapat baby and kawen this year. Aku rasa aku ngan Yah je dapat baby tahun 2008 (kite gatal sket kot Yah hehe :p)

  • Sis in law ku Ekin kawen

  • Uda graduate

Ada ups and downs gak :
  • Kena pegi Jogja tinggalkan Aiman

  • Alia and Ijat went to oversea to futher their studies :(


2010 :

Selama ni selalu gak every new year mesti ada azam tahun baru. Tapi bile dah masuk February dah lupe dah sume azam tu. So tahun ni sebab ada blog, so harap2 akan sentiasa ingat la azam tu..
  • Nak kuruskan badan sket.
  • Urmmm...err..
  • Nak jadi isteri, anak, mak, menantu, doktor, kawan yang baik dan kurang garang hehe
  • Ishhh...ape eh? lupe lak...
Hehe itu je la dulu. Yang lain biarla jadi rahsia azam ku..nanti ade pulak yang tuntut kata tak tunaikan azam hehe...

HAPPY NEW YEAR!! LOVE YOU ALL!!

Love,
XOXO
NaemGeorgina :p

  • p/s : Nadot siap sedia la ko malam ni hehe..

8 comments:

wan afikah azlan said...

happy new year kak naem!

HaNi said...

kak naem, akak practice kat ne?

NY Neko Kawaii said...

hehehe....azam yg lain rahsia? hopefully kali ni jgn lupakan azam tu by february. hehehe. :) btw...veryvery cute pose of aiman...semakin pandai berposing la dia. mari kita sama2 berazam lose weight k? caiyok! we can do it!

maulana said...

naem..aiman adelah sgt ensem n comel ok...hehhe
kene plih ni nk mierzan ke aiman nk bt menantu...wakakkakkaka

Naemmommy said...

alang : happy new year too! :)

hani : akak lom start lg..tgh tggu interview nih hehe

min : mmg aiman bleh jadi model berjaye..bleh ajar sarah nanti hehe..yup yup..jom same2 lose the fatssss

mau : hehe kan kan dah konpius hehe..cepat pilih nanti menyesal..

Rodiah Sabri said...

comeynye aiman..ade bakat..
hepi new year kak naem!! rodi expected deliver end of this month. doakan ye...

Rose Nieza said...

takpela naem..biola AIman ngan Mierzan bermadu

bintangkecil said...

waaa...naem
aiman sudah besar yaaa
gemesgemesgemes

~Our Little Family~